Privacy Policy

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Hvis du er her, skyldes det, at du vil vide mere om de forpligtelser og rettigheder, der svarer til dig som bruger af dette websted https://codigosfreefire.gratis/ og det er meget godt. Vores pligt er at informere dig og din om at blive informeret behĂžrigt.

I denne fortrolighedspolitik vil vi informere dig med fuld gennemsigtighed om formÄlet med dette websted og alt, hvad der pÄvirker de data, du leverer os, samt de forpligtelser og rettigheder, der svarer til dig.

For at starte skal du vide, at dette websted overholder de gÊldende regler vedrÞrende databeskyttelse, som pÄvirker de personlige data, du giver os dit udtrykkelige samtykke, og de cookies, vi bruger til at fÄ dette websted til at fungere korrekt og kan udvikle sin aktivitet.

Konkret overholder dette websted fĂžlgende regler:

El RGPD (Europa-Parlamentets og RĂ„dets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer), som er den nye EU-forordning, der forener reguleringen af ​​behandlingen af ​​personoplysninger i de forskellige EU-lande.

La LOPD (Organisk lov 15/1999 af 13. december om beskyttelse af personoplysninger y Kongelig dekret 1720/2007 af 21. december forordningerne til udvikling af LOPD) der regulerer behandlingen af ​​personoplysninger og de forpligtelser, som de ansvarlige for et websted eller blog skal pĂ„tage sig, nĂ„r de administrerer disse oplysninger.

La LSSI (Lov 34/2002 af 11. juli om informationssamfundets tjenester og elektronisk handel), der regulerer Ăžkonomiske transaktioner elektronisk, som det er tilfĂŠldet med denne blog.

IDENTIFIKATIONSDATA

Den ansvarlige og ejer af dette websted er PlayCacao

  • Navn: PlayCacao
  • Webstedsaktivitet: distribution af indhold relateret til FREE FIRE, reklameprĂžve og anbefaling af tilknyttede produkter.
  • E-mailadresse: [e-mail beskyttet]

De data, som du giver os med dit samtykke, og i overensstemmelse med brugen, der er fastlagt i denne fortrolighedspolitik, vil blive inkorporeret i en automatiseret fil, der er behĂžrigt registreret hos det spanske agentur for databeskyttelse, hvor den person, der er ansvarlig for denne fil, er: PlayCacao. Dette betyder, at dine data er sikre i henhold til, hvad loven fastlĂŠgger.

De personlige data, du leverer os, altid med dit udtrykkelige samtykke, gemmes og behandles til de formÄl, der er angivet og beskrevet nedenfor i denne privatlivspolitik, indtil du beder os om at slette dem..

Vi informerer dig om, at denne fortrolighedspolitik kan Êndres til enhver tid for at tilpasse den til ny lovgivning eller Êndringer i vores aktiviteter, med den, der til enhver tid er offentliggjort pÄ Internettet, der er i kraft. En sÄdan Êndring vil blive underrettet til dig inden dens anvendelse.

VILKÅR FOR BRUG

Du skal vide for din ro i sindet, at vi altid vil bede dig om dit udtrykkelige samtykke til at indsamle dine data til det tilsvarende formÄl, der er specificeret i hvert tilfÊlde, hvilket indebÊrer, at hvis du giver dette samtykke, har du lÊst og accepteret denne fortrolighedspolitik.

I det Ăžjeblik du Ă„bner og bruger dette websted, antager du din betingelse for bruger med dine tilsvarende rettigheder og forpligtelser.

Hvis du er over 13 Är gammel, kan du registrere dig som bruger pÄ dette websted uden forudgÄende tilladelse fra dine forÊldre eller vÊrger.

Hvis du er under 13 Ă„r, har du brug for samtykke fra dine forĂŠldre eller vĂŠrger til at behandle dine personlige data.

REGISTRERING OG FORMÅL MED DINE DATA

AfhÊngig af den form eller sektion, du fÄr adgang til, vil vi udelukkende anmode om de nÞdvendige data til de nedenfor beskrevne formÄl. Du skal til enhver tid give dit udtrykkelige samtykke, nÄr vi anmoder om personlige oplysninger til fÞlgende formÄl:

  • De specifikke formĂ„l, der isĂŠr er angivet pĂ„ hver af de sider eller sektioner, hvor registreringsformularen eller den elektroniske kontakt vises.
  • Generelt for at imĂždekomme dine anmodninger, kommentarer, forespĂžrgsler eller enhver form for anmodning, som du fremsĂŠtter som bruger gennem en af ​​de kontaktformularer, som vi stiller til rĂ„dighed for dig
  • For at informere dig om forespĂžrgsler, anmodninger, aktiviteter, produkter, nyheder og / eller tjenester; via e-mail, fax, Whatsapp, Skype, telefon leveret, sms og mms.
  • At sende dig kommerciel eller reklamekommunikation via andre elektroniske eller fysiske midler, der muliggĂžr kommunikation.

Denne kommunikation vil altid vÊre relateret til vores produkter, tjenester, nyheder eller kampagner sÄvel som de produkter eller tjenester, som vi kan overveje af interesse for dig, og som kan blive tilbudt af samarbejdspartnere, virksomheder eller "partnere", som vi har salgs- eller kommercielle samarbejdsaftaler med.

I sĂ„ fald garanterer vi, at disse tredjeparter aldrig har adgang til dine personlige data, med de undtagelser, der er afspejlet nedenfor, under alle omstĂŠndigheder, at disse meddelelser foretages af PLAYCACAO, som ejer af hjemmesiden.

Dette websted viser tredjeparts tilknyttede produkter. Specielt fra AMAZON.

Dette betyder, at nĂ„r du klikker pĂ„ "KĂžb nu" eller lignende, bliver du omdirigeret til den side, hvor produkterne tilbydes. 

I dette tilfĂŠlde skal du vide, at vi kun leverer og letter links til siderne og / eller platforme fra disse tredjeparter, hvor de produkter, vi viser, kan kĂžbes for at lette sĂžgning og nem erhvervelse af dem.

Disse linkede og tredjepartssider er ikke blevet gennemgĂ„et eller underlagt kontrol eller anbefaling fra os, sĂ„ under ingen omstĂŠndigheder PLAYCACAO vil blive holdt ansvarlig for indholdet af disse websteder, for det ansvar, der er afledt af deres brug pĂ„ alle omrĂ„der, og heller ikke for de foranstaltninger, der er truffet vedrĂžrende brugerens privatliv, behandling af deres personlige data eller andre, der kan etableres.

Af alle disse grunde anbefaler vi, at du lÊser omhyggeligt og pÄ forhÄnd alle brugsbetingelser, kÞbsbetingelser, privatlivspolitikker, juridiske meddelelser og / eller lignende af disse linkede sider, inden du fortsÊtter med at kÞbe disse produkter eller bruge websiderne. .

NĂžjagtighed og sandsynlighed for data

Som bruger er du alene ansvarlig for ĂŠgtheden og ĂŠndring af de data, du sender til PLAYCACAO, fritager os for ethvert ansvar i denne forbindelse.

Med andre ord er det dit ansvar at garantere og reagere under alle omstĂŠndigheder pĂ„ nĂžjagtigheden, gyldigheden og ĂŠgtheden af ​​de leverede personoplysninger, og du forpligter dig til at holde dem behĂžrigt opdateret.

I overensstemmelse med hvad der udtrykkes i denne fortrolighedspolitik, accepterer du at give fuldstĂŠndige og korrekte oplysninger i kontakt- eller abonnementsformularen.

TILBAGEHOLDELSE AF TILSKRIVELSE OG RETTIGHED FOR TILTAGNING

Som ejer af de data, du har givet os, kan du nĂ„r som helst udĂžve dine rettigheder til adgang, rettelse, annullering og modstand ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] og vedhĂŠfte en fotokopi af dit identitetsdokument som gyldigt bevis.

Ligeledes kan du til enhver tid afmelde dig for at stoppe med at modtage vores nyhedsbrev eller anden kommerciel kommunikation, direkte fra den samme e-mail, du har modtaget, eller ved at sende os en e-mail til [e-mail beskyttet]

TILGANG TIL DATA AF TREDJEPARTSKONTO

For at levere tjenester, der er strengt nÞdvendige til drift og udvikling af aktiviteterne pÄ dette websted, informerer vi dig om, at vi deler data med fÞlgende tjenesteudbydere under deres tilsvarende fortrolighedsbetingelser.

Du kan vÊre forvisset om, at disse tredjeparter ikke vil vÊre i stand til at bruge nÊvnte oplysninger til andet formÄl, der ikke specifikt er reguleret i vores forhold til dem i kraft af de gÊldende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Denne hjemmeside er vĂŠrt pĂ„ https://sered.net/, med varemĂŠrke Sered Professional Hosting, som leverer hostingtjenesterne, sĂ„ du kan fĂ„ adgang til og navigere pĂ„ vores websted. Du kan kontrollere fortrolighedspolitikken og andre juridiske aspekter af dette firma pĂ„ fĂžlgende link: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Vores hjemmeside bruger reklameserver for at levere det kommercielle indhold, som du ser pÄ vores sider. Disse annonceringsservere bruger cookies, der giver dig mulighed for at tilpasse annonceringsindholdet til brugerens demografiske profiler:

Google Analytics:

Google Analytics er en webanalysetjeneste leveret af Google, Inc., et Delaware-firma, hvis hovedkontor er pÄ 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Californien), CA 94043, USA ("Google").

Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der findes pÄ din computer, til at hjÊlpe webstedet med at analysere, hvordan brugere bruger webstedet.

Oplysningerne, der genereres af cookien om din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse), overfÞres og arkiveres direkte af Google. Google vil bruge disse oplysninger pÄ vores vegne for at holde styr pÄ din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester relateret til webstedsaktivitet og internetbrug.

Google kan overfÞre nÊvnte information til tredjepart, nÄr det krÊves i loven, eller nÄr nÊvnte tredjepart behandler oplysningerne pÄ Googles vegne. Google knytter ikke din IP-adresse til andre data, den har.

Som bruger og i udĂžvelse af dine rettigheder kan du afvise behandlingen af ​​data eller information ved at afvise brugen af ​​cookies ved at vĂŠlge de relevante indstillinger i din browser. Dog skal du vide, at hvis det sker, kan du muligvis ikke bruge den fulde funktionalitet pĂ„ dette websted.

Ved at bruge dette websted accepterer du databehandlingen af ​​Google pĂ„ den mĂ„de og til de angivne formĂ„l i henhold til oplysningerne i denne fortrolighedspolitik. 

For mere information kan du kontrollere Googles privatlivspolitik en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense:

Google bruger som tilknyttet udbyder cookies til at vise annoncer pĂ„ dette websted. Du kan deaktivere brugen af ​​DART-cookien gennem Google-annoncen og fĂ„ adgang til indholdsnetvĂŠrkets privatlivspolitik: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google bruger partnerannonceringsfirmaer til at vise annoncer, nĂ„r du besĂžger vores websted. Disse virksomheder bruger muligvis de oplysninger, de fĂ„r fra dine besĂžg pĂ„ dette og andre websteder (ikke inklusive dit navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer) til at tjene dig med reklamer for produkter og tjenester af interesse for dig.  

Ved at bruge dette websted accepterer du behandling af data af Google pÄ den mÄde og til de angivne formÄl.

Hvis du vil vide mere om brugen af ​​cookies og fremgangsmĂ„den til indsamling af oplysninger og procedurerne for accept eller afvisning, se vores COOKIES-POLITIK.

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Som ejer af hjemmesiden, PLAYCACAO har vedtaget alle de tekniske og organisatoriske forholdsregler, der er nĂždvendige for at garantere sikkerheden og integriteten af ​​de personoplysninger, den behandler, samt for at forhindre deres tab, ĂŠndring og / eller adgang fra uautoriserede tredjepart. 

Vi minder dig om, at for mere information, kan du konsultere vores Juridisk meddelelse y PolĂ­tica de Cookies.

es Spanish▌
X