(Оваа веб-страница е Фандом, не е ОФИЦИЈАЛНА од FREE FIRE ГАРЕНА)

Кодови на Free Fire

⭐ Нови кодови⭐

R4VT P3FP J6TA

Можете да ги видите сите АКТИВНИ ТАЈНИ КОДИ за денес ако го притиснете црвеното копче подолу.

List Список со шифри

Последно ажурирано ДЕНЕС - ЈАНУАРИ 2021 година

🚀 НЕДВОНИ КОДИ 🚀🕑 СТАРИ КОДИ 🕑
R4VT P3FP J6TA2020 КУП АМЕР
TPFU 7QHX G1EC5LJY 5R28 W6SJ
XRUZ 8TZL PP92КНИГИ ДВДУ АЛ7В
КНИГА K4Y9 SGLMMB3D J5QE VMDF
КНИГА XP7A 5UNJSA4G 6OM7 85KM
КНИГА AVML ZJ7NSA4G 6OM7 85KM
КНИГА NDXU 2CEMTPFU 7QHX G1EC

Каде се кодовите Free Fire?

Во ова видео објаснувам како да ги откупам кодовите за Free Fire правилно и со тоа да ја добиете вашата награда.

Како да ставите кодови Free Fire

Видео за кодови Free Fire

Искористете ги кодовите Free Fire на оваа веб-страница: награда.фф.garena.com


БЕСПЛАТНА РАЈКА ДИЈАМОНДА

Здраво! од време на време ги ПОСТАВУВАМЕ Наградите меѓу следбениците на PLAYCACAO, доколку сакате да учествувате, само треба да ги следите овие многу едноставни чекори.

чекор 1

Претплатете се бесплатно на овие 3 канали на YouTube, Погледнете целосно видео од секој канал и оставете коментар тоа вели «# TEAMCACAO«

чекор 2

Сподели овој Подарок со 5 контакти во WhatsApp

чекор 3

Следете ме на овие социјални мрежи


Сега учествувате во наградните игри, ќе ве контактираме преку YouTube за коментарот што го дадовте со #TEAMCACAO доколку сте победник, не заборавајте да го поставите


Тука ќе ги оставам сите кодови на Free Fire, се сеќавам дека за да можете да ги видите, треба да кликнете на ова копче.

Се надевам дека уживате во нив, не заборавајте да ја посетувате мрежата секојдневно за да видите повеќе нови кодови на Free Fire.


Дали сакате да разберете кои се АКТИВНИТЕ КОДИ НА ДЕНЕС?

Има стари кодови но остварливо е некои од нив да работат. Сега ви покажувам список со сè што постигнавме:

ДЕНЕСКО КОДИГО: 4euw Rcxk Plv8

За што служи кодот Free Fire?

Клучеви за награди на Гарена даде награди во рамките на игратаКако бесплатни дијаманти, домашни миленици, облека, кожни оружја и повеќе награди

Од каде одат гафовите на Гарена?

НАГРАДИ или кодови Free Fire обезбедени од гарена за нивните заедници како Инстаграм или Фејсбук и исто така преку YouTube, стриминг и влијателни уреди

Каде да ги промените кодовите free fire?

Тие можат да бидат изменети на официјалната веб-страница на Награди од гарена com Кој има дел ако започнете со најавување од вашата сметка на Facebook vk Google или huaweii.

Откако ќе се најавите со вашата сметка Внесете го кодот и готовиот ПОГЛЕДНЕТЕ ВАША НАПРАВУВАЕ!

Што да правам за да ги откупам кодовите Free Fire?

Може да разменувате само за кодови за награди free fire средства Како да се разбере дали е активен? Многу едноставно, само на веб-страницата Гарена внесете го кодот, доколку ви го дадат валиден, тоа значи дека е валиден.

Кој е часот на кодот Free Fire?

СЕГА! Затоа што ако не го сторите тоа сега можеби може да истече вашиот код и штом истече не може разменете ја бесплатната награда за дијаманти.

Зошто не можам да ја сменам мојата free fire?

Ако кодот на free fire можеби тоа е затоа што истече и потребен ви е неисправен код за да можете да ви дадат награда, или можеби следите еден од чекорите што претходно не биле во ред.

Кодови на Free Fire

За жал денес Награди Гарена Не објавивте нов код, вратете се на оваа веб-страница утре, ние го ажурираме од ден на ден.

Ве потсетувам дека само пред помалку од 7 дена додадов 1 нов код во деловите подолу.

Клучеви за септември 2020 година

 • 53ER JG8B R9BD 13 септември
 • CNVYG9WR69S2 5 септември
 • AXNLU2SCZZJ2 5 септември

КОД АВГУСТ 2020 година

SSP8 XKKM T3YC - 31 август

Промо кодекс за јули 2020 година

 • КНИГИ ДВДУ АЛ7В  27 јули <- НОВИ КОД за ДЕНЕС
 • КНИГА XB25 NX5D  27 јули <- НОВ КОД за FREE FIRE
 • CMC8 A4NY CZ3Y 5 јули
 • TG8J U379 LR5K

Кодови Free Fire Јуни 2020 година

 • ZCVA LG2B QVJD
 • 8COV 5ТЕЛ N8IV
 • SA4G 6OM7 85KM

Free Fire Мај кодови во 2020 година

 • SZ2L XKAW RQFD
 • CRIV I5MH 3I2E

Кодови за Free Fire Април 2020 година

 • MB3D J5QE VMDF
 • CRIV I5MH 3I2E

Кодови на март 2020 година

 • КНИГИ UYWJ SDHF
 • КНИГА XP7A 5UNJ
 • КНИГА WL3A T94W
 • КНИГА Y6XL 6QYR
 • КНИГА K4Y9 SGLM

Награди Гарена февруари 2020 година

 • КНИГА AVML ZJ7N
 • КНИГА NDXU 2CEM

Гарена кодови за јануари 2020 година

 • 2020 КУП АМЕР

FF кодови за декември 2019 година

 • КУOOА ЛЕ4Х 5ГЛИ
 • ДЕНИ 3БНМ 8АКСВ
 • WTZP Q7N9 JNHS
 • YAIR NM9M 4DDX
 • WIND Y4FC PZDE
 • FFWS ОБРИ ГАДО
 • FFLF EDEC SPNF
 • 2019 ПОГЛАВЈЕ 4RTP
 • ДОНА EXEU 4SXL
 • ANTX P8HN 9H7E

Кодови Free Fire Октомври 2019 година

 • BIFM DPTN ЕЛХД
 • EDMK UTLL TUQL
 • FEHZ QRSC PMQT
 • ГЛБМ АЛВТ ДДФК
 • ЈЕЕХ НМВК HИН
 • MXLO TVEL IWDE
 • THYN BSLJ 57FQ
 • JHTA EGZ3 JZYX
 • FFLF NTPP LRQP
 • DRNS ITCP HNSM
 • FFLF GYHR NTLP

Кодови за Free Fire Септември 2019

 • XCWE 3T62 GES8
 • 2QQK TED5 9SAV
 • EXWA RNK3 TA5Y
 • YVYH 5J36 DU83
 • R8T4 L9NH АТУЕ
 • XFPR SJD2 9CKN
 • PYIU NBRI CECM
 • GFYS LXQR NCZB
 • RPCT JSVB PGLI

Кодови во free fire Август 2019

 • 2NDA NNIV 4NN1
 • ДЕЦА 3081 3ТИР
 • 4FF8 FEST 1CR4

Кодови на FreFire за јули 2019 година

 • БЕСПЛАТНО РЕETИТЕ H4TF
 • ИГРА ДРВО ИВИЈА

Кодови за бесплатни пожари јуни 2019 година

 • D3ST RUXX 10N6
 • МУЕ Т3ЛП 46АА

Специјални кодови на FFire

 • ДОСЦ ОРАЗ САМО
 • CHIM UELO 2019 година
 • ГАРАНЦИИ ЗА ВИДА

Кодови Free Fire на лигите

 • ЛИГА СУР9 9Y3W
 • ЛИГА СВОЈОТ СВЕТ
 • ЛИБОР ЕНОР ЛИГА

Кодови Free Fire на регионите

 • CONG RATZ 2МИЛ

Кодови за зони во Мексико

 • VIVA MEXI CO18

Кодови за Чиле

 • ВИВА ДЕЦА ЕЕ18

Кодови Free Fire од зоната на ЕВРОПА

Ако барате кодови за free fire Европа во 2020 година деновиве април мај и јуни Нема единствени од активните јавни зони, но има некои валидни активни кодови за таа зона погоре.

Код за Free Fire од Шпанија

Стари кодови на Free Fire

 • OTОТА БЕСПЛАТНА АЛАА
 • СКУА ДАДЛ САРД
 • ГРАЦ ИАЦЛ АТАМ
 • DINNER DEPO LLO1
 • FF49 MLIK ESGV
 • ЈОНД ИСПП АТИС
 • МРСИ ХУМЛ ЛДАД
 • PONC HOEL REX1
 • WATZ APAW NPRO
 • АЛПА КАЛИ ПСИС
 • EЕНА СУАЛ ИДАД
 • ДЕМА СИАД ОКУЛ
 • FB49 5MLI KESP
 • 5МИЛ ЛИОН ЛИКЕ
 • ПРИСТОН ИОНЕСКА ПРЕБАР

Ако тие не работат, опуштено е затоа што веќе се истечен, но не бидете нетрпеливи дека има некои што работат.

Но не грижи се! Ние го ажурираме овој список СЕКОЈ ДЕН! се цени ако ја споделите оваа веб-страница со вашите пријатели така што ги имаат АДГОДЕНИТЕ КОДИ.

(Притиснете ја иконата на Facebook или WhatsApp и споделете ја)

СОДРИНА УТВРТУВАЕ ОТВОРИТЕ ПОВЕЕ КОД!

Ве потсетувам дека ги ажурираме кодовите free fire од ден на ден, и би било многу ценето ако наведете АКТИВНИ кодови долу овде во Коментарите за да ги додадете во списокот.

Повторувачки прашања за «Free Fire Кодови«

Willе ги оставам најчесто повторуваните прашања што ги има во врска со кодовите на Free Fire за да имате точни одговори.

КОИ СЕ КОДИТЕ FREE FIRE

Кодовите Free Fire Тие се спој на 12 броја и големи букви штом ќе ги внесете на официјалната веб-страница соодветна за нив, ќе имате можност да ги замените за спектакуларни награди.

Овие кодови имаат можност да бидат на печатени картички или дигитални подароци.

Сите шифри со игри имаат валидност, што значи дека тие имаат можност да истечат, секогаш обидете се да ги откупите толку брзо колку што ќе ги добиете.

ШТО МОЕ ДА ГО БАРАМ СО КОДОВИТЕ?

Во моментот кога откупувате код, интерфејсот Гарена случајно избира награда за вас, наградите имаат можност да варираат помеѓу неколку работи, тука ви велам дека можете да победите веднаш со промена на код Free Fire.

Ново милениче; Willе имате можност да имате плејмејкер и помош во вашите способности за извршување на Боја.

Нова облека; затоа што секогаш е значајно да се покаже со најновиот тренд.

Додатоци; па од ексклузивен падобран до спектакуларни маски, вашиот лик би можел да игра со најновата опрема во играта.

Дијаманти и злато; Овие се една од специјалните награди, бидејќи со дијаманти и злато ќе имате можност да стекнете и да пронајдете безброј награди и најважните моменти што ги избирате токму тоа што го сакате.

ЗА КОИ СЕ КОДИТЕ FREE FIRE?

Во повеќето случаи, тие се користат со намера да добијат награда во играта, тоа да биде облека, движења, дијаманти, поединци итн.

КАДЕ СЕ ДОБИВ ОВАА КОДЕКИ?

Постојат различни начини да ги најдете овие кодови, но бидете внимателни, не сите ќе бидат безбедни и нема да ги има во сите случаи.

 1. Гарена скоро секогаш им дава откупливи играчки кодови на нивните настани, тие исто така обично ги спроведуваат во нивните службени заедници, секогаш под услов да исполнете одредена цел, овие кодови никогаш нема да имаат никаква евтина вредност, тие се тотално бесплатни.
 2. Постојат многу веб-страници, јутјубери, инфлуенсери, итн. каде што се зголемуваат кодовите за награди free Fire но на овој линк https://codigosfreefire.gratis/ секогаш ќе ги најдете најновите ажурирани и целосно употребливи кодови.

ШТО МОРА ДА НАПРАВЕТЕ ЗА РАБОТАЕ КОДИ FREE FIRE

Откако ќе го добиете вашиот код на претходната веб-страница, ќе треба да ги направите следните чекори за да ги промените вашите кодови и да добиете одлични награди.

 1. Мора да отидете на официјалната страница за откуп на награди овде https://reward.ff.garena.com/es еднаш на страницата што треба да најдете каде да се најавите со Google, Facebook, Huawei или VK, имајте на ум дека при влегување на некои од овие страници ќе мора да ги напишете истите податоци со кои се најавувате во играта.
 • Откако ќе ја внесете вашата сметка, ќе се отвори страница со алтернатива за внесување на кодовите, каде што ќе треба да ги лоцирате 12-те алфанумерички букви и броеви, завршени, со големи букви и без празни места.
 • Потоа, ќе кликнете на „потврди“ и voila, ќе имате можност да ја имате вашата награда директно во вашето лоби Free Fire.

КАДЕ СЕ ГО НАПРАВИв ПРИРАЧНИКОТ што ги освоив?

Вие ќе можете да ги најдете информациите за наградите што сте ги собрале:

 1. Одење на поштата доби симбол на играта што ќе ја најдете во горниот десен агол и таму ќе имате можност да побарате сè што сте освоиле.
 • Во „вашата колекција“ ќе ги најдете физичките елементи што сте ги освоиле, како што се носии, миленичиња, додатоци и др .; Покрај тоа, златните или дијамантските награди ќе бидат додадени директно на вашата сметка.

КАКО ДОЛГО ДА СЕ ДАМА ДА ГО ДАМА ДОДЕЛНИТЕ КОДЕКС

Откако ќе ги откупите кодовите Free Fire и ќе ги добиете вашите награди, тие ќе бидат во игра за поголемо време од 30 минути.

Имајте на ум дека Гарена нема прецизно време да им даде кодови, затоа мора да бидете внимателни кон нивните службени заедници или на веб-страницата што ви ја именувавме пред еден момент.

СИТЕ КОРИСТИ КОРИСТИНИ?

Кодовите Free Fire Тие имаат рок на траење од години, месеци, денови или дури часови, откако овој код ќе истече, невозможно е да се замени за која било награда.

Честопати, овие кодови можеби нема да функционираат за вас, бидејќи некои зависат од земјата во која се обидувате да ги промените.

Под претпоставка дека имате проблеми со интерфејсите, кодовите или вашата сметка, ќе мора да отидете на поддршка на компанијата за да понудите задоволство од вашиот проблем.

Нема да можете да менувате кој било код со сметка на алтернатива или гостин, ќе мора да ја внесете со сметката на Free Fire со кој обично играте.

КАКВИ КОДИ FREE FIRE ПОСТОИ?

Кодовите Free Fire во повеќето случаи тие се класифицираат како:

Стари шифри, бидејќи во многу можности некои продолжуваат да работат со текот на годините, ова зависи од настаните или од земјите каде што се обидуваат да ги променат.

Нови кодови се оние што се ажурираат цело време, во потрага да ги држат аларми за играчите за нови награди и награди.

Забележителни кодови, честопати оние што Гарена ги дава за позначителен настан од другите, без разлика дали е годишнина или комплетно реновирање на играта, овие кодови често имаат малку подолга важност од другите.

кодови по земја, ова се некои кодови што Гарена честопати ги дава на една земја или територија, дури и ако тоа е затоа што тие имаат одредено случување на ова точно место, овие кодови нема да бидат за сценарија низ целиот свет.

Овој веб-сајт користи cookies за да се подобри вашето искуство. Ќе се претпостави сте во ред со ова, но ќе може да тргнете ако сакате. прифати Прочитај повеќе

es Spanish
X